Categorieën

INTRO AVANTI SONNTAG


*INTRODUCTIE*

AVANTI SAILS 2017 | SONNTAG CUSTOM CARBON FINS | *NEW* GPS GW-60
Datum :

Vrijdagavond 13 januari

 Aanvang :

19:00 uur

 Locatie :

HippolytushoefEnthousiast en met trots mogen wij een veelbelovende samenwerking met Sonntag Fins aankondigen. Een verband waarvan wij als gespecialiseerde shop, maar ook zeker waar onze toegewijde speedsurf klanten, veel van mogen verwachten. Hoe wij een en ander vorm gaan geven in onze winkels zullen wij tijdens deze introductie behandelen. Niemand minder dan Joerg Sonntag zelf zal Sonntag Fins aan u presenteren en beschikbaar zijn voor eventuele vragen.

Een ander hoogtepunt van de avond zal bestaan uit de presentatie van de 2017 AVANTI Machine M5 en de Tempest. Twee zeilen die alleen Avanti kan produceren, tot het uiterste getest en ge-fine-tuned, alleen het allerbeste is goed genoeg. Ook hier zal een team van specialisten klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden.

Als klap op de vuurpijl, de introductie van de nieuwe GPS GW-60, gepresenteerd door GPS speedsurfing.com!
Exclusief tijdens deze  introductie-avond een speciale aanbieding op de GW-60.. - BE THERE - 

Tijdens de avond zal er door uw gastheer gezorgd worden voor een hapje en drankje, koffie, fris, erwtensoep en de bekende koeken.  Toegang is gratis, parkeren voor de deur. Rond 22:00 uur proberen wij de avond te kunnen afronden.