Let op: Wandelen, Tuinmeubelen en Buiten niet in Alkmaar | Klik hier voor een compleet overzicht. Vanaf heden geen koopavond meer.

2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  072-5401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën
Lekker ontspannen op een zonnige dag doe je buiten, zittend op een heerlijk comfortabele loungeset. Met een van onze tuin loungesets creëer je een plek om te relaxen in je tuin. Een drankje, een goed boek erbij, en jij komt helemaal tot rust in je loungeset. Iedere tuin of balkon is anders en vraagt om een eigen inrichting. Bij een grote tuin kun je gemakkelijk een grote tuinset plaatsen. Heb je maar een kleine tuin of terras, dan kies je waarschijnlijk liever voor een stijlvolle loungeset in een kleiner maatje. Een loungeset kopen voor buiten is dan ook best lastig. Er zijn namelijk talloze loungesets in verschillende vormen en maten. Gelukkig hebben we op onze site een ruim assortiment met allerlei soorten tuin loungesets. Een goede loungeset voor je tuin kiezen? Met de losse lounge elementen kunt u zelf uw loungeset samenstellen. Met deze losse elementen is het mogelijk om loungesets samen te stellen in alle afmetingen! Wilt u dus een hele grote loungeset of juist een heel kleine loungesetje? Voor ieder terras dus een loungeset op maat.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.