Let op: Wandelen, Tuinmeubelen en Buiten niet in Alkmaar | Klik hier voor een compleet overzicht. Vanaf heden geen koopavond meer.

2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  072-5401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën

SKIMBOARDEN

 
Skimboarden is een coole en goedkope watersport die je kunt beoefenen op de meeste zandstranden (zee/meren/rivieroevers/binnenwateren en vijvers). Het is als een mix van skateboarden en surfen. Er zijn zelfs speciale banen om te skimmen die je overal kunt gebruiken (stadscentra, binnen). Het enige wat je nodig hebt is super ondiep water, een snelle sprint, een zelfverzekerde worp onder je voeten en je laat je meteen glijden op het board. Naarmate je vordert, worden verschillende rotaties, shuv-its en trucs toegankelijk. Later - de jibbing wereld gaat open - is het versnipperen van rails, dozen en andere obstakels super leuk! Geniet van je glijbanen, scheer dat strand af!

Skimboarden is een aanvulling op en bereidt zich voor op elke andere boardsport - snowboarden, longboarden, skateboarden, wakeboarden, kitesurfen, windsurfen of golfsurfen. Je hebt echt niet veel nodig. Stoke is een belangrijk onderdeel. Dan is wat balans, snelheid en behendigheid voldoende om van jou een goede skimboarder te maken. Skimboarden leert je balans en controle in een zijwaartse surf- en boardridingpositie. Het is ook een geweldige intervaltraining! Skimboarden oefenen zal je zeker helpen een betere en stijlvollere snowboarder of surfer te worden!

Warm je lichaam op voordat je aan je skim-sessie begint! Een paar sprintjes op het strand, een reeks sit-ups, een paar goede beenstrekken en je bent klaar om te versnipperen! Kijk voor skimboard instructievideo's op Youtube. We raden je ten zeerste aan om je balans, trucs en diepe spier-/gewrichtsstabilisatie op een trickboard te oefenen. Op het strand vermijd je blessures en boek je veel sneller vooruitgang.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.