Categorieën

Winkelassortiment informatie

CAMPING/OUTDOOR


Op onze camping en outdoor afdeling kunt u terecht voor diverse artikelen die met kamperen en trekking te maken hebben. Van tentharingen, keukenartikelen, slaapzakken en GPS-apparaten tot koelboxen, tafels en stoelen, lichtgewicht koepeltentjes, barbecues en buitenkeukens en complete familietenten. Maar ook als u op zoek bent naar een paar goede sandalen of stevige waterdichte berg- of wandelschoenen, of een nieuwe dag- of tourrugzak bent u bij Kater aan het juiste adres.

Let op, de assortimenten per winkel verschillen. In Alkmaar is het assortiment meer gericht op trekking en dagtochten, wandelschoenen, rugzakken, en travel. Dit hebben wij in Hippolytushoef ook, echter hebben wij In de zomermaanden in Hippolytushoef ook een uitgebreide showroom vol tenten tentoongesteld. Daarnaast een zeer complete Barbecue afdeling, campingtafels, stoelen, klein kampeermateriaal etc.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.