2 échte winkels
 • Hippolytushoef: 09:30 - 18:00 uur(Koopavond: 19.00-21.00)

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  0725401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën

Kitesurf

DE KITESURFSPECIALIST VAN NEDERLAND

Met twee gigantische funshops, een zeer uitgebreide webwinkel waar je online veilig en snel kitespullen kunt kopen en heel veel ervaring en kennis in huis is Kater Funsport de Kitesurfspecialist van Noord Holland. Ervaren kiters helpen zowel online als in de winkels en geven persoonlijk advies. Het enorme assortiment bestaat uit topkwaliteit producten van de beste merken ter wereld zoals: CABRINHA (exclusief dealer NH), CRAZY FLY, GAASTRA, NAISH, DUOTONE, en nog veel meer. 

KATER EN KITESURFEN
Al sinds het eerste begin van het Kitesurfen is Kater actief in deze sport, wat eigenlijk logisch is daar Kater al ruim 30 jaar windsurfspecialist is en het kitesurfen gezien mag worden als verwante water / funsport. Bij het kitesurfen laat een kiter of kitesurfer laat zich staand op een kiteboard vooruit trekken door een vlieger, de kite. Deze kite kan tevens opwaartse kracht genereren waardoor de kiter omhoog getrokken kan worden, en hiermee gigantische sprongen kan maken. Juist ook deze eigenschap, het extreme, de adrenalinekick, heeft er mede voor gezorgd dat het kitesurfen een enorme boost in populariteit heeft meegemaakt, de afgelopen jaren is de sport enorm gegroeid. Onze Nederlandse kitesurf wereldkampioenen hebben hier natuurlijk ook aan bijgedragen, Kevin Langeree, Youri Zoon, Jalou Langeree, namen die iedereen kent in de kitewereld. 

TOPKWALITEIT EN SAFETY
In de jaren is de sport heel groot geworden en zijn de materialen flink doorontwikkeld, waar in het begin de safety nog wel eens discutabel was, zijn er regels gekomen die de producenten handvatten bieden, en worden voor beginners lessen geadviseerd voor men met de sport begint. Deze lessen zijn ook steeds professioneler geworden, waarbij er certificaten te behalen zijn die het niveau van de kiter aangeven. De groei van de sport heeft tevens een wildgroei aan verschillende merken en producenten opgeleverd, waarbij de prijs kwaliteit verhouding niet altijd positief is voor de consument. Daar wij in de loop der jaren heel veel gezien en meegemaakt hebben hechten wij enorm veel waarde aan goede kwaliteit en veilige producten. De kitesurf merken die Kater in het assortiment heeft zijn bewust zo gekozen. 

REPARATIE, SERVICE EN GARANTIE
En omdat er altijd onverhoopt wat stuk kan gaan aan een kite, een kitebar, lijnen, het board of het surfpak neemt Kater Funsport alle reparaties aan. Tevens in het assortiment heel veel producten waarmee zelf een schade gerepareerd kan worden. Overigens kan er in sommige gevallen natuurlijk gewoon teruggevallen worden op de garantie van de producent. 

TESTEN EN DEMO-KITES
Wanneer je er nog niet helemaal uit bent, je hebt zelf wat georiënteerd, van ons persoonlijk advies gekregen, maar je twijfelt, kun je altijd een kite testen. Van alle nieuwe kites heeft Kater namelijk een demo ter beschikking, of kan deze regelen. Testen is vrijblijvend en gratis.

AFTERKITESALES
Kater zal ook na aanschaf van een kiteset beschikbaar zijn voor een stukje service en advies, waar ga je de lessen volgen, wanneer ga je varen en waar, op reis met de kiteset? Wat voor kitebag neem je mee, verzekering, tips en ondersteuning.

Filters

Merken

Selecteer een of meerdere merken

Maten

Selecteer een of meerdere maten

Kleur

Selecteer een of meerdere kleuren

Jaar

Selecteer een of meerdere collecties
Pas toe
Tonen per: Sorteren op:
214 producten gevonden
Maten
CRAZY FLY Raptor LTD 2021 € 849,00 € 599,00
-29%
Maten
DUOTONE REBEL 2021 10 € 999,00 € 799,00
-20%
Maten
DUOTONE Whip 2022 € 999,00
Maten
DUOTONE Wam 2022 € 999,00
Maten
DUOTONE Evo 2022 € 1749,00
Maten
DUOTONE Evo 2022 Vanaf € 1369,00
Onze Kitesurf Merken
 • CABRINHA
 • DUOTONE
 • GAASTRA
 • ION
 • MYSTIC
 • NAISH

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.