Let op: Wandelen, Tuinmeubelen en Buiten niet in Alkmaar | Klik hier voor een compleet overzicht. Vanaf heden geen koopavond meer.

2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  072-5401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën

Kitesurf

6 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
MYSTIC AVIATOR SPR NR 2006
€ 39,50 € 39,50 € 0,01
Maten
MYSTIC Star Waist Kitesurf Harness NR 2023
€ 179,99 € 179,99 € 100,00
Maten
MYSTIC Star Waist Kitesurf Harness NR 2023
€ 179,99 € 179,99 € 100,00
Maten
MYSTIC Dazzled Waist Harness Women NR 2021
€ 199,95 € 199,95 € 100,00
Maten
MYSTIC Kite Safety Leash Long NR 2023
€ 59,99 € 59,99 € 25,00
Maten
MYSTIC Driver Seat Harness NR 2021
€ 169,95 € 169,95 € 100,00
Maten

KITESURFEN MET KATER FUNSPORT

Met twee gigantische funshops, een zeer uitgebreide webwinkel waar je online veilig en snel kitespullen kunt kopen en heel veel ervaring en kennis in huis is Kater Funsport de Kitesurfspecialist van Noord Holland. Ervaren kiters helpen zowel online als in de winkels en geven persoonlijk advies. Het enorme assortiment bestaat uit topkwaliteit producten van de beste merken ter wereld zoals: BRUNOTTI, CABRINHA, CRAZY FLY, DUOTONE, GAASTRA, NAISH, NORTH, en nog veel meer. Producten voor kiten shop je online in de Kater Funsport kitesurfshop, of kom naar 1 van onze winkels.


KATER EN KITESURFEN

Al sinds het eerste begin van het Kitesurfen is Kater actief in deze sport, wat eigenlijk logisch is daar Kater al decennia lang Funsportspecialist is. Bij het kitesurfen laat een kiter of kitesurfer zich staand op een kiteboard vooruit trekken door een vlieger, de kite. Deze kite kan tevens opwaartse kracht genereren waardoor de kiter omhoog getrokken kan worden, en hiermee gigantische sprongen kan maken. Juist ook deze eigenschap, het extreme, de adrenalinekick, heeft er mede voor gezorgd dat het kitesurfen een enorme boost in populariteit heeft meegemaakt, de afgelopen jaren is de sport enorm gegroeid. Onze Nederlandse kitesurf wereldkampioenen hebben hier natuurlijk ook aan bijgedragen, Kevin Langeree, Youri Zoon, Jalou Langeree, namen die iedereen kent in de kitewereld.


Kitesurfproducten voorzien van topkwaliteit en safety  

In de afgelopen jaren is de sport heel groot geworden en zijn de materialen flink doorontwikkeld. Waar in het begin de safety nog wel eens discutabel was, zijn er regels gekomen die de producenten handvatten bieden, en worden voor beginners lessen geadviseerd voor men met de sport begint. Deze lessen zijn ook steeds professioneler geworden, waarbij er certificaten te behalen zijn die het niveau van de kiter aangeven. De groei van de sport heeft tevens een wildgroei aan verschillende merken en producenten opgeleverd, waarbij de prijs kwaliteit verhouding niet altijd positief is voor de consument. Daar wij in de loop der jaren heel veel gezien en meegemaakt hebben hechten wij enorm veel waarde aan goede kwaliteit en veilige producten. De kitesurf merken die Kater in het assortiment heeft zijn bewust zo gekozen. 

Groot aanbod aan windsurfproducten

Het aanbod aan kitesurf producten vallen binnen Kater onder verschillende categorieën. Een breed assortiment waardoor er nagenoeg voor iedereen is wat hij / zij zoekt. Hieronder vindt je de voornaamste productcategorieën die je momenteel bij kater zult vinden:


REPARATIE, SERVICE EN GARANTIE

En omdat er altijd onverhoopt wat stuk kan gaan aan een kite, een kitebar, lijnen, het board of het surfpak neemt Kater Funsport alle reparaties aan. Tevens in het assortiment heel veel producten waarmee zelf een schade gerepareerd kan worden. Overigens kan er in sommige gevallen natuurlijk gewoon teruggevallen worden op de garantie van de producent.

TESTEN EN DEMO-KITES

Wanneer je er nog niet helemaal uit bent, je hebt zelf wat georiënteerd, van ons persoonlijk advies gekregen, maar je twijfelt, kun je altijd een kite testen. Van alle nieuwe kites heeft Kater namelijk een demo ter beschikking, of kan deze regelen. Testen is vrijblijvend en gratis.


AFTERKITESALES

Kater Funsport zal ook na aanschaf van een kiteset beschikbaar zijn voor een stukje service en advies, waar ga je de lessen volgen, wanneer ga je varen en waar, op reis met de kiteset? Wat voor kitebag neem je mee, verzekering, tips en ondersteuning.

Veel gestelde vragen over kitesurfen:

Hoe begin ik met kitesurfen?

De kitespecialisten van Kater Funsport adviseren iedereen eerst eens te beginnen met het volgen van een kitesurfles. Wij hebben direct contact met een kitesurfschool bij jou in de buurt waarmee wij je in contact kunnen brengen. Vervolgens kun je op advies van jouw instructeur een set aanschaffen bij ons. Of we kunnen je natuurlijk een set aanbieden voorafgaand aan de les zodat je hier met de instructeur naar kunt kijken. Wij hebben genoeg keuze in losse beginnerskites of complete kitesets.

Kan ik bij jullie ook kitesurflessen boeken?

Een kitesurfles boeken doe je niet direct bij kater maar echt via de kitesurfschool zelf. Zij zullen je afhankelijk van beschikbaarheid en voorspelde wind inplannen op een bepaald tijdstip. Nadat je de grondbeginselen hebt geleerd zul je het advies krijgen uren te gaan maken op het water, nu komt dus jouw zorgvuldig uitgezochte kiteset goed van pas.

Bieden jullie bij kater funsport ook complete kitesurfsets aan?

Kater funsport heeft zeker een ruim assortiment kant en klare complete sets waarmee je zo aan de slag kunt. Plug and play klaar voor gebruik. Indien je interesse hebt in een set die wij niet als standaard in onze collectie hebben kunnen we natuurlijk wel kijken of we deze voor jouw kunnen samenstellen. Voor iedereen en voor elk budget de juiste set dus.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.