2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  0725401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën

ION HOOK RECALL

HOOK RECALL – TERUGROEPACTIE ION TRAPEZE HAAK


BESTE KLANT, UW VEILIGHEID IS ONZE UITERSTE PRIORITEIT!
HELAAS ZITTEN ER BIJ SOMMIGE 2019 MODELLEN TRAPEZES DIE WIJ VERKOCHTEN (LATER DAN MIDDEN 2018) IONHAKEN VAN ALUMINIUM EN ROESTVRIJSTAAL DIE ZWAKHEDEN VERTONEN. 
 
OMDAT NIET KAN WORDEN GEGARANDEERD DAT DE GEBOUWDE KWALITEIT AAN DE VEREISTE STERKTE VOLDOET IS ER EEN VOORZORGS TERUGROEPACTIE VOOR DEZE HAKEN. BEKIJK AANDACHTIG OM TE ZIEN OF JOUW PRODUCT HIER OOK ONDER VALT. 

“IS MIJN HAAK AANGETAST?" 


1. HET BETREFT DE DOOR ONS VERKOCHTE GENERATIE 1 RVS HAAK. DEZE ZIJN TE HERKENNEN AAN HUN METALLISCHE KLEUR EN HEBBEN ÉÉN ENKELE ROESTVRIJSTALEN BRUG. ZIE HET HIERONDER FOTOS. ZIT ER OP DE TRAPEZE DIE JE BIJ ONS KOCHT NIET ZO’N HAAK, DAN HOEF JE JE GEEN ZORGEN TE MAKEN. 


Vanaf de eerste week van Mei krijgen wij van ION de vervangende haken. Neem contact met ons op als je in aanmerking komt en als je jouw haak dus moet vervangen. 

Indien je vanaf half 2018 ergens anders een ION trapeze hebt gekocht check dan hier of dit model een haak bevat die wel vervangen moet worden en neem contact op met de dealer waar je hem kocht.

Onze excuses aan alle klanten die zich eventuele zorgen hebben gemaakt of ongemakken hebben ondervonden van deze veiligheidskennisgeving. 

 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.