2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  0725401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën

Kites, boards en foils testen

Kitesurf kites, boards en foils testen / testkites 

TRY BEFORE YOU BUY

KATER FUNSPORT biedt de mogelijkheid eerst een kite te proberen voor je overgaat tot aanschaf. Wanneer je na het lezen van vele reviews en persoonlijk advies van ons ervaren kite personeel weet wat je wilt is testen natuurlijk niet meer noodzakelijk, soms zelfs overbodig of het maakt de keuze toch weer lastiger. Maar voor wie twijfelt of wanneer je aan vernieuwing toe bent maar je weet niet wat, een hele mooie kans!

Voordeel van persoonlijk advies en test op maat, je staat niet op een vooraf afgesproken datum met heel veel mensen op een te klein strandje. Bent niet afhankelijk van de wind op die ene dag, staat niet in de rij voor die ene populaire kite die iedereen wil proberen. Je krijgt gewoon de lekkerste maat mee en kunt hem proberen, wanneer het jou uitkomt!  

Van veel populaire kites uit het actuele assortiment komt er wel een demokite beschikbaar. Dus kom langs en laat je adviseren / informeren in de shop, of neem contact met ons op. 

Nieuw dit jaar zijn de test foils! Foilboards compleet met mast en vleugels van North, Cabrinha en Zeeko.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.