Categorieën

Service

klantenservicespecialist

Het best haalbare voor de klant, daar gaat het ons om. De mooiste winkelbeleving, ongedwongen en vrij, maar wel professioneel. Met een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding, inkoop met de wens van de klant als grondslag. 

Advies op het hoogste niveau, heel veel ervaring en passie. Vooruitstrevend en ambitieus. En een extra inzicht in de voorraad en mogelijkheid tot kopen 24/7 via de webshop. Meerdere betaalmogelijkheden zoals Ideal, Visa, Sofort en Mistercash voor Duitsland en België. 

Een live chat applicatie, telefoon en email, wij bieden de mogelijkheid vragen te kunnen stellen wanneer het de klant uitkomt. Ook een kans een beoordeling te plaatsen, en te lezen van andere consumenten. Steeds meer voorraad en een groeiend assortiment. Continu verbetering en vernieuwing. 

  • Vragen, suggesties, opmerkingen, klachten of complimenten? Deel ze met ons via het contactformulier

  • Bellen kan ook, je hebt direct contact met de webshop via 0227-593 888. (Dinsdag t/m donderdag 9:30-18:00, vrijdag 9:30-21:00, zaterdag 9:00 tot 17:00 uur).

  • Je kunt ook een mail sturen naar webshop@kater.nl.

  • Ook op Facebook is Kater Funsport actief aanwezig, klik hier om een bericht via onze FB pagina te versturen.  

  • *NIEUW* Tijdens onze openingstijden zijn wij regelmatig op de chat te vinden, deze zie je rechtsonder in het beeldscherm. Indien wij niet live zijn kun je een bericht achterlaten.

Klanttevredenheid. Kater Funsport.
Service.
Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.