Let op: Wandelen, Tuinmeubelen en Buiten niet in Alkmaar | Klik hier voor een compleet overzicht. Vanaf heden geen koopavond meer.

2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  072-5401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën
Filters

LEVERTIJD / AFLEVERING

Kater Funsport streeft er naar 1 dag nadat de bestelling geplaatst is te verzenden. Of in ieder geval binnen 1 tot 3 werkdagen. Hieronder volgen de uitzonderingen en voorwaarden.* 


Wanneer je een artikel, en zijn maat en kleurvarianten geselecteerd hebt, ziet je bij "voorraad" onze voorraadhoudende filialen staan. Alkmaar, Hippolytushoef en Webshop.

Alkmaar: het artikel ligt in Alkmaar. Geef in de bestelling 'afhalen in Alkmaar' aan en je kunt het artikel direct daar ophalen. Indien het verzonden moet worden zal het de eerstvolgende donderdag met transport van Alkmaar naar Hippolytushoef gaan, en vrijdag bij jou afgeleverd worden. 

Hippolytushoef: artikel variant ligt in Hippolytushoef en zal dezelfde dag, indien tijdig besteld (in ieder geval en uiterlijk voor 16:00 uur), verzonden worden.

Webshop: het artikel zal dezelfde dag verstuurd gaan worden indien tijdig besteld (in ieder geval en uiterlijk voor 16:00 uur). Wanneer dit artikel direct vanuit de leverancier moet worden verzonden zullen wij je hierover informeren. 

*voor alle verzendingen geldt dat wij zondag en maandag gesloten zijn en dus dat wij proberen bestellingen van zaterdag voor 16:00 bij de post te krijgen, indien voorradig in Hippolytushoef. Alle bestellingen na deze tijd zullen in ieder geval dinsdagmorgen verwerkt worden. 

*indien een artikel onverhoopt, bijvoorbeeld door een voorraadverschil, toch niet gevonden kan worden zullen wij je dit zo spoedig mogelijk laten weten.

*artikelen langer dan 175cm gaan niet met post.nl mee, hierdoor kan de aflevering een aantal dagen later plaatsvinden. Wij zullen je informeren over de verwachte levertijd. Deze vervoerders werken zonder track and trace. Heb je voorkeur voor afleverdag neem dan even contact met ons op. 

*voor alle bestellingen vanuit het buitenland gelden dezelfde verzendmomenten, aflevering zal uiteraard, afhankelijk van de snelheid van het transport, op een later tijdstip plaatsvinden.


Daarnaast hebben de transporteurs in NL het extreem druk, waardoor wij producten bij ons op voorraad wel snel kunnen versturen, echter loopt de levering dan vaak vertraging op, dit gebeurt buiten onze macht, bij voorbaat dank voor jouw begrip! 
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.