Let op: Wandelen, Tuinmeubelen en Buiten niet in Alkmaar | Klik hier voor een compleet overzicht. Vanaf heden geen koopavond meer.

2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  072-5401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën
Filters

Maattabellen

Veel producten in de Kater Funsport webshop zijn er in meerdere maten. In de meeste gevallen is een maat te kiezen op basis van kennis, een bepaalde afmeting windsurfzeil, een kiteboard of een set ski's. Echter wanneer het gaat om maten van wetsuits, zomer/winterkleding of snowboardschoenen zou live passen de beste optie zijn.  

De keuze zal meestal gemaakt worden op basis van ervaring, echter wanneer die er niet is kunnen de maattabellen hulp bieden. Ga er van uit dat deze een richting aangeven, helemaal exact kan een tabel de maatvoering niet geven.

Onder bijna ieder merk zijn maattabellen ingevoerd. Deze zijn te kiezen in de productdetailkaart van een artikel. Maak hier gebruik van, en neem contact met ons op bij twijfel.  

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.