Let op: Wandelen, Tuinmeubelen en Buiten niet in Alkmaar | Klik hier voor een compleet overzicht. Vanaf heden geen koopavond meer.

2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  072-5401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën
Filters

Retourneren & Ruilen van een bestelling

Tot 15 dagen na aankoop gratis omruilen

ARTIKELEN GEKOCHT NA 28 FEBRUARI 2023 IN ONZE WINTERSPORT OPHEFFINGSUITVERKOOP KUNNEN NIET MEER RETOUR GESTUURD OF GERUILD WORDEN.

Onze klanten zijn koning, en daar doen we graag een beetje extra ons best voor. Een bestelling binnengekregen maar toch niet helemaal tevreden? Je mag het terugbrengen in de winkel, en daar eventueel omruilen, of je mag het terugsturen. Je hoeft daar helemaal geen reden voor op te geven. Oh ja, je krijgt gewoon je geld teruggestort op jouw rekening, geen vage bonnen of tegoeden dus. 

Kosten van Retourneren en Ruilen.

Als je hebt gekregen wat je hebt besteld echter je wilt het toch retourneren per post, in dit geval zijn de kosten van het terugsturen voor jou. Het artikel kun je terugsturen naar onderstaand adres. Voeg het retourformulier ingevuld toe aan het pakket alstublieft. Uiteraard gaan wij er wel van uit dat je het artikel niet gedragen of gebruikt hebt, dat het in exact dezelfde staat is als je het ontving, dat het in de originele verpakking zit en dat de labels en prijskaartjes nog aanwezig zijn. 

Kater Funsport 
Tav Webshop Retouren
Belterlaan 30
1777HM  Hippolytushoef

In alle andere gevallen, bijvoorbeeld verkeerd artikel ontvangen, anders dan omschreven, schade of iets niet juist door ons toedoen, onze excuses voor het ongemak, neem contact met ons op en wij kunnen je een label sturen waarmee het artikel retour gestuurd kan worden. 

Heb je nog vragen?

Wij staan 5 dagen per week voor je klaar tijdens openingstijden. Per telefoon op 0227-593 888, via de email zijn wij te bereiken via [email protected]
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.