Categorieën

Retourneren & Ruilen van een bestelling

Tot 30 dagen na aankoop gratis omruilen

Onze klanten zijn koning, en daar doen we graag een beetje extra ons best voor. Een bestelling binnengekregen maar toch niet helemaal tevreden? Je mag het terugbrengen in de winkel, met de post terugsturen, of omruilen, en je hoeft daar helemaal geen reden voor op te geven. Oh ja, je krijgt gewoon je geld teruggestort op jouw rekening, geen vage bonnen of tegoeden dus. 

Kosten van Retourneren en Ruilen.

Als je hebt gekregen wat je hebt besteld echter je wilt het toch ruilen of retourneren per post, in dit geval zijn de kosten van het terugsturen voor jou. Het artikel kun je terugsturen naar onderstaand adres. Voeg het retourformulier ingevuld toe aan het pakket alstublieft. Uiteraard gaan wij er wel van uit dat je het artikel niet gedragen of gebruikt hebt, dat het in exact dezelfde staat is als je het ontving, dat het in de originele verpakking zit en dat de labels en prijskaartjes nog aanwezig zijn. 

Kater Funsport 
Tav Webshop Retouren
Belterlaan 30
1777HM  Hippolytushoef

In alle andere gevallen, bijvoorbeeld verkeerd artikel ontvangen, anders dan omschreven, schade of iets niet juist door ons toedoen, onze excuses voor het ongemak, neem contact met ons op en wij kunnen je een label sturen waarmee het artikel retour gestuurd kan worden. 

Heb je nog vragen?

Wij staan 5 dagen per week voor je klaar van 9:30 tot 18:00 uur. Per telefoon op 0227-593 888, via de email zijn wij te bereiken via webshop@kater.nl. Ook zijn wij regelmatig live online te vinden op de chat, klik rechtsonder in het scherm op het chat venster. 

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.