Let op: deze winter geen Wintersportafdeling meer in Hippolytushoef | Wandelen, tuin en bbq niet in Alkmaar | Klik hier voor een compleet overzicht

2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  0725401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën

Dames broek

Een geslaagde wintersport kan niet zonder een goede, trendy skibroek. Het is belangrijk om niet onderkoeld te raken middels lage temperaturen, maar ook de waterdichtheid van de broek speelt hierin een grote rol. Natte kleding op je huid in de buitenlucht veroorzaakt kou. Tevens beschermt een skibroek je bij een eventuele val. Maak je keuze en combineer het met een goed ski jack in bijpassende kleuren of prints uit ons aanbod winterjassen. Niet alleen tijdens wintersport, maar ook tijdens een wandeling in de winter is het prettig een warme, comfortabele broek aan te hebben. Wij hebben verschillende water- en winddichte broeken in ons assortiment met warme binnenvoering.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.