Let op: Wandelen, Tuinmeubelen en Buiten niet in Alkmaar | Klik hier voor een compleet overzicht. Vanaf heden geen koopavond meer.

2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  072-5401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën
Filters

Over ons

Funshoppen bij Kater Funsport


Kater Surf verkocht zijn eerste surfplank op 22 September 1978, ruim 35 jaar geleden. Dit was een Superstar en deze kostte destijds 1190 gulden. U begrijpt dat in al deze jaren heel veel kennis en ervaring is opgedaan binnen alle vlakken van de windsurfwereld. Maar ook voor andere funsporten als kitesurfen, stand up paddle, wakeboarden en waterskien ben je bij KATER op het juiste adres. Het zeer uitgebreide waterwear programma vult de watersport afdeling mooi aan, wetsuits en drysuits, windsurf en kitesurftrapezes, heup-, zit- of multi-use.

Daarnaast een zeer uitgebreid kleding aanbod, technisch, de surfy lijn, maar ook meer sportief en kater lifestyle. In Hippolytushoef het gehele jaar een kampeer en outdoor afdeling met alles voor de kampeerder en of daytripper. De uitgebreide en professionele BBQ shop maakt deze afdeling compleet. In de zomer een groot aanbod tenten op show. In Alkmaar is deze afdeling beknopter en beslaat vooral het travel en outdoor assortiment voor de dagtrips en trekking.

In de winter loopt het watersport programma door. Echter deels zal er in de shops een transformatie plaatsvinden van meer zomer, kampeer en outdoor gericht naar wintersport. Ski's, snowboards, boots, schoenen en kleding en alle bijbehorende artikelen. Dé erkend wintersportspecialist, de beste voorbereiding voor een geslaagde wintersportvakantie. Het zeer uitgebreide aanbod van KATER is tevens online beschikbaar, waarmee een online funsport supershop is ontstaan.

Het team van enthousiaste en sportieve adviseurs zullen de klant begeleiden naar de best mogelijke funshop-beleving. Mede mbv jaarlijkse clinics, trainingen en tests worden zijn op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Professionals met passie die de klant aan de hand nemen en adviseren naar de meest geschikte artikelen.

Graag nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan één van onze winkels of webshop en gebruik te maken van onze kennis! 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.