2 échte winkels
 • Hippolytushoef: 09:30 - 18:00 uur(Koopavond: 19.00-21.00)

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  0725401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën

Kater Funsport - NIEUW SCHOENENMERK - ON - Over ons

Naar blog overzicht

NIEUW SCHOENENMERK - ON -

donderdag, 16 september 2021

Het verhaal van ON schoenen.

ON


Het verhaal van ON Shoes

Geboren in de Zwitserse Alpen.
Caspar, David, Olivier

Over On

On werd opgericht in 2010 en wordt nu gedragen door ongeveer 6 miljoen hardlopers in 50 landen. Alle On producten zijn ontwikkeld in Zürich, Zwitserland. Voortbouwend op het succes in Europa, Noord-Amerika en Japan, heeft On nu dochterondernemingen over de hele wereld, waaronder in China, Brazilië en Australië. On richt zich op premium performance producten. On wint sneller meer nieuwe fans dan enig ander hardloopschoenenmerk - wat resulteert in het snelst groeiende hardloopmerk.

Productinzichten


Lopend
We zijn geboren om te rennen, alleen niet op harde oppervlakken. Daarom hebben we de hardloopschoen opnieuw ontworpen, waardoor je de evolutie een stap voor bent. Slimme elementen - we noemen ze "Clouds" - dempen je landing en vormen vervolgens een stevig platform voor een moeiteloze overgang en een explosieve start. Wacht niet op evolutie. Ren op wolken.

Openlucht
Als Zwitsers merk weten we het een en ander over hardlopen in de bergen. De Zwitserse Alpen zijn altijd onze proeftuin geweest. En onze speeltuin. We omarmen een nieuwe benadering van het nemen van de bergen: licht en snel. Wat je missie ook is, op schoenen en outdoor kleding items zijn ontworpen om je te bevrijden van het gewicht en het grootste deel van de traditionele outdoor uitrusting. Wat betekent dat je vrij bent om nieuwe hoogten te bereiken.

De hele dag
De grens tussen werk en vrije tijd is vager dan ooit. Dat is de reden waarom on schoenen moeiteloos functie en stijl fuseren. Voor reizigers, stedelijke ontdekkingsreizigers, de creatieve klasse - degenen die een premium look en feel buiten de mainstream eisen. We hebben hardlopen opnieuw uitgevonden om je een stap voor te zijn op de evolutie. De volgende? De hele dag presteren. Denk aan verantwoordelijkheid, constant comfort en stadsenergie. Denk ON.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.