Categorieën

Maattabellen waterwear

WETSUITS MAATTABELLEN


Online wetsuit kopen, snel, veilig en gemakkelijk vanuit huis. Het kan bij Kater Funsport. Het grootste assortiment, superkwaliteit, de beste deals, heel veel ervaring, kennis en service.

Bij het aanschaffen van een wetsuit is echter de pasvorm van het allergrootste belang, een pak op maat en goed afsluitend werkt het best en draagt het meest comfortabel. De pasvorm kan per merk, per maat per model en per materiaal verschillen dus wees ervan bewust dat niet iedere zelfde maat gelijk is.

Hieronder een aantal maattabellen van de merken die wij in onze collectie hebben. Het zal nooit een garantie zijn dat een pak in die maat dan ook 100% zeker zal passen, daarvoor moet je echt meerdere modellen aantrekken om te ervaren en voelen hoe het zit. Maar voor de online aankoop kan het juist voldoende zijn de beste maat eruit te filteren.

Bedenk dat er behalve verschillende materialen, MESH en DOUBLE LINED, ook verschillende diktes zijn. Deze twee eigenschappen maken ook dat een pak strakker / kleiner of juist meer rek dus groter aan voelt.

Kom je er niet helemaal uit neem contact met ons op, 0227-593888. Wij helpen je graag naar het meest geschikte pak zodat je veel tijd in en op het water kunt doorbrengen.PROLIMIT WETSUIT MAATTABEL _ PROLIMT WETSUIT SIZE CHARTMYSTIC WETSUIT MAATTABEL _ MYSTIC WETSUIT SIZE CHART


ION WETSUIT MAATTABEL _ ION WETSUIT SIZECHART
RIP CURL NEOPREEN SCHOENTJES : US SIZES


Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.