Let op: Wandelen, Tuinmeubelen en Buiten niet in Alkmaar | Klik hier voor een compleet overzicht. Vanaf heden geen koopavond meer.

2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  072-5401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

Categorieën
Onder deze subcategorie plaatsen wij twee typen zeilen; Freestyle en- freemovezeilen. Onderstaand een omschrijving per type zeil. Freestyle zeilen worden verkocht van ongeveer 4,0 t/m 7,0 m2 en freemovezeilen�van ongeveer 5,0 t/m 8,0 m2.<br><br>Freestyle Wave<br><br>Zeer neutrale, lichte en snel planerende zeilen. Ze lenen zich uitstekend voor alle soorten freestyletrucs en laten zich eenvoudig alle kanten op gooien. Door hun zeer neutrale karakter zijn ze � afhankelijk van de mate van versteviging - ook geschikt voor op zee. Pas wel voor hoge golven want ze zijn minder gepantserd als de echte wavezeilen. <br><br>Freemove<br><br>Dit zijn de echte alleskunners: snel planeren, hard gaan maar ook allerlei trucs willen leren? Ideaal voor de wat ruigere windsurfdagen op zee of binnenwater. Geen cambers, wel veel controle. Ze zijn voornamelijk bedoeld voor freemoveboards of de kleinere freeriders, perfect om mee te knallen bij harde wind of de eerste golfjes mee te bedwingen. Wat meer verstevigd dan de freeridezeilen, zodat ze beter tegen een stootje kunnen. <br>

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.