Let op: Onze Kitesurf afdeling nu alleen in Alkmaar | Wandelen, Tuinmeubelen en Bbq niet in Alkmaar | Klik hier voor een compleet overzicht. Vanaf heden geen koopavond meer.

2 échte winkels
 • Hippolytushoef: gesloten

  Hippolytushoef
  Belterlaan 30
  1777 HM Hippolytushoef

  Informatie filiaal
  0227-592840

  Informatie webshop
  0227-593 888

 • Alkmaar: gesloten

  Alkmaar
  Herculesstraat 57
  1812 PD Alkmaar

  Informatie filiaal
  072-5401428

  Informatie webshop
  0227-593 888

CategorieënWintersport begint bij Kater Funsport, uw wintersport specialist 


 1. Regel de voorbereiding van je wintersport bij De Wintersport Specialist.

  De Wintersport Specialisten werken samen in een beroepsorganisatie die de keus, service en professionaliteit verhoogt. In elke aangesloten winkel is steeds een professional aanwezig die het certificaat wintersportspecialist heeft behaald. Daardoor ben je zeker van een goed advies. 

 2. Voorbereid de winkel in.

  In ski- en buitensportbladen worden altijd materialen getest. Het zijn in de regel degelijke tests door onafhankelijke redacties. Lees eens wat van die tests en kijk wat jij kunt gebruiken. Nieuwe materiaalontwikkelingen zijn ook vrijwel direct te huren. 

 3. Vertrouw op de 70% garantie.

  Twijfel je over kopen? De WintersportSpecialist heeft een unieke garantie waardoor koop heel aantrekkelijk wordt. Ben je niet tevreden over een aankoop? Lever de aankoop na je vakantie weer in. Je krijgt gegarandeerd 70% van de aankoopwaarde terug (in tegoedbonnen) voor een nieuwe aankoop. Dan heb je een bedrag betaald dat ongeveer overeenkomt met huren. Het volgende jaar sta je weer op nieuw. 

 4. Denk tijdig aan kopen.

  Ga je wintersporten? En blijft het zeer waarschijnlijk niet bij eìeìn keer? Maak dan meteen de berekening of kopen voor jou niet aantrekkelijker is. In het algemeen geldt: regelmatige wintersporters stellen het kopen van eigen materiaal te lang uit.

 5. Ben je beginner? Tweedehands is oìoìk interessant.

  Wil je nog niet meteen nieuw kopen, maar weìl graag met eigen materiaal op stap? Denk ook eens aan tweedehands of inruilmateriaal. Het is misschien minder makkelijk om te beoordelen of dat bij je past. Maar De WintersportSpecialist kan daarbij helpen en kan zorgen dat het materiaal goed wordt afgesteld en veilig is.

 6. Garantie werkt alleen dicht bij huis.

  Koop je je wintersportuitrusting in de bergen? Ook dan geldt natuurlijk een fabrieksgarantie, maar dikwijls geldt die maar eìeìn jaar (bij De WintersportSpecialist krijg je twee jaar garantie.) En bedenk daarbij dat je eenmaal thuis altijd minder makkelijk aanspraak kunt doen op een fabrieksgarantie. Via je eigen dealer -De WintersportSpecialist - loopt zoiets altijd vlotter, zo leert de praktijk.

 7. Vraag vrijblijvend advies.

  Wil je precies weten hoe lang je nog met materiaal kunt doen? Of denk je aan het overzetten van bijvoorbeeld bestaande bindingen op nieuwe ski´s of een board? Bij De WintersportSpecialist kun je altijd aanlopen voor vrijblijvend advies.

 8. Je kunt zelf veel doen aan de levensduur van materiaal.

  Houd rekening met slechte sneeuwcondities. Bescherm je materiaal tijdens het vervoer. Een voorbeeld: onbeschermde ski´s en boards op een open dakdrager hebben onnodig veel te lijden. Berg het materiaal thuis op een donkere plaats op. Een jaar zonlicht heeft een slechte invloed op de kunststoffen.

 9. Regel je wintersportzaken in Nederland.

  Voor onderhoud en reparaties kun je echt het best in Nederland terecht. Bij skiwinkels in de wintersportoorden is onderhoud en reparatie altijd avondwerk. Er is dus flinke tijdsdruk. Je wilt immers de volgende ochtend weer de bergen op. En je bent niet de enige... 
 
Wintersport begint bij De Erkend Wintersportspecialist: http://www.dewintersportspecialist.nl/

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.